Ankan vecka 22!

ÄVENTYRSVECKA

Denna vecka har vi haft vår äventyrsvecka med stor final igår i Sympatia. Efter att barnen blev presenterade för problemen som uppståt i Sympatia och antagit utmaningen att hjälpa till började våra förberedelser. De första tre dagarna har våra mulle och knytte och delvis knoppgrupper lärt sig ramsan som tar oss in och ut ur Sympatia. De har pärlat in en modighetspärla i ett halsband för att få hjälp att våga mer! De har lärt sig kamratövningarna Magiska cirkeln, för att skapa magi i skogen och göra sagoporten synlig och Hjulet, för att bli osynliga och på så vis ta sig förbi larmet oupptäckta. Tillslut fick vi återkoppling från Yellow som sett oss öva att vi var redo för att ta oss till Sympatia. Väl där lyckades barnen återställa den av skatorna förstörda återvinningsstationen+sortera tillbaka allt utslängt skräp och slutligen också ta sig ut ur Sympatia via verklighetsporten. Idag har Yellow återkopplat och tackat alla Ankanbarn för hjälpen med att fixa allt det skatorna förstört! Allt är åter frid och fröjd i Sympatia!

Vi önskar er en trevlig och avkopplande helg! ☀️