StorAnkan vecka 22!

Denna vecka har vi haft äventyrsvecka på Ankan.

I måndags fick vi ytterligare ett brev av vår vän Yellow. Hen berättade att skatvaktaren gått sönder i Sympatia och att hen behövde vår hjälp. Barnen ville gärna hjälpa till och antog uppdraget ??

Måndag, tisdag och onsdag har vi varit indelade i mindre grupper och gjort varsitt modighetshalsband, tränat på ramsan, gjort kamratövningarna Skyddande muren och Magiska cirkeln och varje grupp har fått göra ett campo.

Igår torsdag var det den stora skogsdagen och det var äntligen dags att utföra vårt uppdrag. I skogen fick vi träffa mullvadarna, snigeln Sixten, regnbågstrollen, filurerna och kaninerna. Vi hittade den trasiga skatvaktaren och kunde gemensamt laga den. Bra jobbat Ankor ??

Idag har barnen fått reflektera över gårdagens upplevelser och var och en har ritat en teckning ???

Vi önskar er en skön långhelg! ☀️