Ankan vecka 14

Lillankan: Under veckan har vi haft matematiksamling, vi har även haft språksamling där vi fortsatt med sagan om Petter och hans fyra getter. Vi har även gått på barnvagnsbusspromenad i vårt närområde.

Knoppar: Vi gjorde kamratövningar och pratade om vilka djur som bor i skogen.

Gåsen: Vi har påbörjat skylttillverkning för att komma ihåg att vara sparsam med papper. Vi har haft språksamling där vi fick berätta vad vi heter i förnamn och efternamn samt läste och reflekterade vi kring boken Livrädd på playan. Vi har även haft matematiksamling där vi undersökte burken med fem kulor i.

Svanen: Vi har haft språksamling där vi lekte sagan om Bockarna Bruse. Vi gissade även vilket djur som beskrevs från olika kort. Vi har även avbildat vår granplanta och denna gång med hjälp av vattenfärg och smala penslar.

Femårs: Vi hade studiebesök i Domkyrkan där fick vi en guidad tur.

Mulle: Vi fortsatte att arbeta med Hitta Vilse.

Knytte: Den här veckan undersökte vi hur luft känns genom att använda oss av en stor fallskärm.